Projekto transliacijos metu pasirodė ir dėl finalo laurų nekovoję šokėjai, Daina Bilevičiūtė. Studijoje taip pat pasirodė ir merginų grupė "Naujos pupytės". Oksanai Pikul-Jasaitienei tai buvo paskutinysis pasirodymas su grupės merginomis prieš motinystės atostogas. Atlikėjos pasipuošė juodomis suknelėmis, kurios pabrėžė kiekvienos jų dailias moteriškas kūno linijas. Tiesa, palengva jau matyti prieš TV kameras pasirodymą surengusios grupės lyderės O. Pikul-Jasaitienės apvalėjantis pilvukas.
Žinoma moteris laukiasi kiek daugiau nei tris mėnesius.

"Jūs visos tokios gražios, tokios nuostabios, tačiau "Šuoliui" išrinkote Vitą", - po "Naujų pupyčių" pasirodymo kalbėjo Mindaugas Stasiulis.

"Man asmeniškai ir mums visoms kartu pasirodė, kad Vita "Šuoliui" - tinkamiausia pagal savo kūno formas, gabumus", - kalbėjo Oksana PIkul-Jasaitienė.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (208)