„Į Milaną vykstu ne pirmą kartą. Patinka miesto centras, nepraleidžiu progos pasigrožėti Milano gotikine katedra. Kadangi Italijoje viešėjau tik tris dienas, per daug dėmesio turistiniams objektams neskyriau. Tiesiog mėgavausi puikiu oru, šeimos narių draugija, itališkais patiekalais, kurie man yra patys mėgstamiausi“, - keliones detales DELFI atskleidė mergina ir pabrėžė, kad buvimas su šeima jai yra labai svarbus.

Nepamiršdama, kad Milanas tituluojamas mados sostine, Urtė užsuko ir į drabužių parduotuves. Kaip pasakojo Urtė, šių trumpų atostogų tikslas buvo smagus laiko praleidimas, o ne vaikščiojimas po drabužių parduotuves.

Dainininkė nepraleido progos pasigrožėti vestuvinėmis suknelėmis, puošiančiomis prabangių salonų vitrinas. „Vestuvėse, kuriose lankiausi paskutiniu metu, visuomet pagaunu puokštę. Juokavau, kad reikėtų pradėti dairyti į 2014 m. vestuvinių suknelių kolekcijas“, - juokėsi U. Šilagalytė.

Pasiteiravus, ar mergina rado jai patikusį suknelės modelį, Urtė teigė, kad suknelės veikiau dairėsi draugėms nei sau. „Apžiūrėjau vestuvines sukneles draugėms, kadangi daug jų išteka“, - DELFI pasakojo atlikėja.

U. Šilagalytės viešnagės Milane akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)