Realybės šou „Baras“ dalyvavusi ir „Misis Lietuva 1992“ karūną laimėjusi ir šiuo metu renginių organizavimu užsiimanti V. Stankiuvienė ketvirtadienio rytą praleido Vilniaus miesto apylinkės teisme – teisėja Indrė Rimkevičienė išnagrinėjo tituluotai gražuolei policijos pareigūnų iškeltą administracinio teisės pažeidimo bylą.

Protokolas V. Stankiuvienei buvo surašytas dar birželio 10 d. – policijos pareigūnų dokumente nurodyta, kad tądien, apie 22.55 val., moteris vairavo automobilį „Honda CRV“ būdama neblaivi. Kai V. Stankiuvienė buvo patikrinta alkotesteriu, jai buvo nustatytas lengvas girtumas – 0,71 prom. alkoholio.

Neblaivi vairavusi moteris pareigūnams įkliuvo visiškai atsitiktinai – tą vakarą Laisvės pr. patruliavę pareigūnai nutarė sustabdyti niekuo neišsiskiriantį automobilį ir prevenciškai patikrinti dokumentus. Tačiau tuo metu, kai jie bendravo su vairuotoja, kuri važiavo į namus, kilo įtarimų, kad ji gali būti neblaivi – nuo jos sklido alkoholio kvapas.

Anot protokolą surašiusių policininkų, vairuotoja teisinosi, kad prieš vairuodama išgėrė dvi taures vyno.

Tuo metu dviejų vaikų motina V. Stankiuvienė teisme aiškino, kad tądien išgėrė ne vyno, o šampano. Ir nors buvo sustabdyta vėlai vakare, šampaną moteris teigė išgėrusi maždaug per pietus.

„Bet tądien buvau nieko nevalgiusi, – teisme teisinosi ji. – Žinote, juk taip būna, kai daug dirbi, nieko nevalgai… Tačiau jaučiausi gerai, nepamaniau, kad esu neblaivi. Visada taip būna – kai esi kur nors netoliese, nutari važiuoti… Taip jau gavosi, nėra jokio loginio paaiškinimo – yra taip, kaip yra, čia jau nieko nepasakysi.“

Teisėjos paklausta, ar gailisi dėl to, kad padarė vieną šiurkščiausių Kelių eismo taisyklių (KET) pažeidimų, V. Stankiuvienė sakė: „Padariau, ką padariau, nereikia mąstyti ir nereikia galvoti.“

Vis dėlto, paprašyta patikslinti, ką ji turi omeny, tituluota gražuolė pareiškė, kad gailisi, jog taip neatsakingai pasielgė. „Atsiprašymai, pasiteisinimai netelpa į jokius rėmus – visada reikia mąstyti, tokie poelgiai yra nepateisinami“, – kalbėjo V. Stankiuvienė.

Įvairius pramoginius renginius organizuojanti „tulpinių“ vadeivos mylimoji sakė, kad automobilis jai yra labai reikalingas kaip susisiekimo priemonė, todėl būtų labai apmaudu, jeigu netektų teisės vairuoti.

„Drįsčiau prašyti suteikti man dar vieną galimybę, – prašydama neatimti vairuotojo pažymėjimo sakė V. Stankiuvienė. – Automobilis man reikalingas darbui – juk reikia dirbti ir užsidirbti.“

Tačiau tokie dalykai neįmanomi – už tai, kad vairavo apsvaigusi nuo alkoholio, V. Stankiuvienė buvo nubausta 289 Eur bauda, be to, ji vieneriems metams prarado teisę vairuoti transporto priemones.

V. Stankiuvienė su su A. Vertelka gyveno prieš pakliūdamas už grotų – moteris iki gyvos galvos nuteistą „tulpinių“ lyderį ne kartą lankė Lukiškių kalėjime, o nagrinėjant gaujos bylą atsisakė duoti parodymus.

Tuo tarpu mafijos boso dukra Gendra Mikalajūnaitė, kurią fotografai yra užfiksavę verslininko Laimučio Pinkevičiaus draugijoje, žiniasklaidai anksčiau yra pasigyrusi, kad draugauja su garsiu Didžiosios Britanijos dainininku Craigu Davidu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (180)