Ant kojinių vaizduojamas vyras, apsirengęs balta krepšinio apranga su žalia juostele ties krūtine. O ant marškinėlių puikuojasi jo numeris – 11. Beje, būtent 11 numeriu krepšininko karjeros keliu žengė ir jo tėvas, legendinis Lietuvos krepšininkas, Arvydas Sabonis.

Pastaruoju metu JAV žaidžiantis Sabonių jaunėlis atstovauja „Gonzagos Bulldogs“ komandoje, kuri savo gerbėjams siūlo daugybę atributikos. Internetinėje svetainėje galima įsigyti marškinėlių, kelnių, kepuraičių, džemperių, raktų pakabukų, mobiliųjų telefonų dėklų ir daugybę kitų aksesuarų, pažymėtų komandos pavadinimu.

Kainos išties nėra menkos. Už kepurėlę gali tekti pakloti kiek daugiau nei 20 dolerių. Kojinės, papuoštos krepšininkų veidais, kainuoja nuo 12 iki 26 dolerių.

„Gonzagos“ internetiniame puslapyje galima rasti ne tik Sabonių gerbėjams patiksiančių kojinių. Čia taip pat yra ir LeBrono Jameso, Muhammado Ali, Stepheno Curry ir kitų krepšininkų atvaizdais papuoštų kojinaičių tikriems krepšinio gerbėjams.

Beje, tokių kojinių, kokias savo rankose nuotraukoje laiko Domantas, internetinėje parduotuvėje dar nėra.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)