„Rytoj išsitrinsiu feisbuką! Ir nebeatnaujinsiu savo įrašų „Instagram“ tinkle. Net ir mano „Youtube“ kanalas bus ištrintas. Liks tik „Instagram“ paskyra. TIK JI! Palieku jus vienus murkdytis savam š...“, – feisbuke apie savo būsimus veiksmus perspėjo A. Landau.

Išties Agness išpildė šį savo pažadą. Nuo pirmadienio ryto feisbuke nebeliko jos paskyros. Tiesa, „Youtube“ kanalas vis dar egzistuoja, kaip egzistuoja ir „Instagram“ anketa. Joje, beje, paskutinė nuotrauka buvo įkelta vakar. Asmenuke pasidalijusi Agness pasidžiaugė, kad šiame tinkle ją seka jau 45 tūkstančiai gerbėjų.

Į Lietuvą prieš kelerius metus studijuoti atvažiavusi Agness Landau tuomet buvo dar Raulis Mammadli. Transmoteris Lietuvoje gyvena su savo sese, tėvai liko Azerbaidžane.

Anksčiau Agness darbavosi grožio salone, tačiau dėl pernelyg intensyvaus gerbėjų ir smalsuolių dėmesio, jai teko mesti šį darbą. Pastaruoju metu A. Landau užsidirba iš dalyvavimo įvairiose laidose, pozavimo fotosesijose. Didžiąją laiko dalį jau kiek daugiau nei metus Agness praleidžia Italijoje, nors Vilniaus senamiestyje nuomojasi butą.

Apie savo pokyčius viešai kalbanti Agness kartą buvo užpulta. Tuomet Vilniuje, naujamiestyje, gyvenusią Agness ir jos sesę užpuolė keli vaikinai. Jie tiesiog pasibeldė į duris ir puolė smurtauti.

A. Landau niekuomet neslėpė, kad sulaukia tiek teigiamo, tiek neigiamo dėmesio. Dėl pastarojo transmoteris labai pergyvena.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (219)