Noelis antradienį pasitraukė iš pasaulinių "Oasis" gastrolių ir prisiekė niekada nebevykti į koncertus užsienyje. Iš paskutiniųjų jo komentarų aiškėja, kad tokio sprendimo priežastis - amžini nesutarimai su jaunesniuoju Liamu.

"(Liamas) yra (grupės) vokalistas, taigi darbe bendraujame, bet tik tiek. Mums nesiseka vaidinti laimingos šeimos", sakė 32 metų Noelis. Ypač buvo užsipulta Liamui išsprūdusi pastaba, kad jis esąs gimęs būti žvaigžde.

"Tai visiškas š... . Žvaigždės neveda šunų pasivaikščioti ir nemaitina kūdikių. Žvaigždėms nereikia skalbti. Tikrame gyvenime yra vaikas, žmona, nešvarių indų pilna kriauklė ir šuo, kurį reikia išvesti į lauką", sakė Noelis.

"Kiekvieno, kuris laiko save sup... žvaigžde, paklausčiau, kaip jis vadina (savo) gyvenimą tikrame pasaulyje. (Liamas) yra tiesiog paprastas vaikinas, turintis gerą balsą ir dainuojantis grupėje. Jis dainininkas, o dainininkų ego labai išpūstas", tvirtino N. Gallagheris.

"Žvaigždės - ne žmonės. Jei (Liamas) laiko save aukštesniu už žmones, tai labai liūdna", pridūrė jis.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją