L. Armstrongas, teigęs, jog šiais metais treniravosi daugiau nei 2006-aisiais (tais metais jis primą kartą dalyvavo Niujorko maratone), prieš pat maratoną glaustėsi su naująja savo meile 21-erių Ashley Olsen, lankėsi su ja prabangiose sanatorijose ir pietavo įvairiose restoranuose.

Sekmadienio bėgime su dar 39 tūkst. bėgikų dalyvavęs L. Armstrongas teigė šiais metais „nejaučiąs skausmo“. „Pernai metais buvo labai sunku, - sakė jis. – Neturėjau nutuokimo, ką aš dariau“.

Maratone be L. Armstrongo dalyvavo ir Katie Holmes, kuri slėpėsi po FDNY (Niujorko gaisrinės) inicialais puošta kepuraite ir violetinė berankove palaidinuke. Prieš pat finišą Centriniame parke ją pasitiko ir bučiniu apdovanojo Tomas Cruise‘as. Tiesa, jis nebuvo vienintelis, stebėjęs jos pasirodymą – Tomo rankose buvo poros dukrelė Suri.

L.Armstrongas ir K.Holmes maratone:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją