Kadangi vedybinis gyvenimas Eglei prasidės kone lėktuve, šokėja bičiulių, rytoj ateisiančių jos pasveikinti į Kauno rotušę, prašo nenešti gražiausių puokščių, nedovanoti brangių dovanų. Mat jiedu su būsimu vyru tiesiog neturės kaip jų nuskraidinti kartu su savimi.

Na, o tiems, kurie, vis dėlto, porai nori įteikti bent simbolinę dovaną, Eglė pasufleravo, kas gi tai galėtų būti...

„Kadangi ne mūsų noru visa tai išėjo toks jau viešas reikalas... Tai ir viešai atsakau į visų klausimą – kaip, kada, kur – rytoj (02.11), šeštadienį, draugai, galit ateiti mudviejų su Justu pasveikinti į Kauno rotušę – pasimatysim 13 val.

Turėsime 10 minučių visiems duoti bučkį ir mausim tiesiai į oro uostą, tad labai džiaugsimės, jei nedovanosite gėlyčių, mums gera vien jus pamatyti! O jei vistiek laužote galvą, ką mums įteikti – loterijos bilietas bus pats tas naujo bendro gyvenimo pradžiai!“

DELFI primena, kad E. Straleckaitė ir jos širdies draugas J. Daugėla susižadėjo šių metų sausio pabaigoje. Ilgai pora delsti neketino, tad, praėjusį savaitgalį atšventusi savo mergvakarį, Eglė jau rytoj keliaus prie altoriaus ir Justinui ištars lemtingąjį „taip“.

E. Straleckaitės mergvakario akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)