Į atidarymo šventę sugužėjo dešimtys mamų, kūrybinės komandos artimieji ir fotosesijos herojės: Ineta Puzaraitė – Žvagulienė, Ugnė Katelynienė, Vilija Čaikauskienė.

Projekto vadovė Laura Bagdžiūnaitė neslėpė džiugesio, kad prie šios socialinės „Auginu su pasaka“ akcijos prisidėjo puikios asmenybės ir talentinga komanda.

„Labai gera, kad yra žmonių, kurie tiki stebuklais ir nori juos kurti. Mes labai džiaugiamės, kad šįkart prie akcijos „Auginu su pasaka“ prisijungė dvi labai talentingos asmenybės – Agnė Solovjovaitė ir Eglė Verpečinskaitė. Ir, aišku, visa kūrybinė komanda be kurios, kaži, ar rezultatas būtų toks, koks yra šiandien“, – džiaugėsi akcijos sumanytoja.

„Linkiu visoms esamoms ir būsimoms mamoms nepamiršti, kad vaikus reikia auginti ne tik pasakose, juk dažnai elgiamės taip, kad kuriame nuostabią aplinką mažiesiems, stengiamės juos aprengti kuo gražiau. Bet juk pasakiška vaikystė – ne visai tai. Todėl linkiu kviekvienam iš mūsų atžalas auginti ne pasakose, bet su pasakomis. Juk taip suformuosime jų pasaulėžiūrą ir pasaulėjautą“, – teigė L. Bagdžiūnaitė.

Į parodą pirmoji atskubėjo krepšininko Mindaugo Katelyno žmona Ugnė Katelynienė. Moteris neslėpė džiaugsmo galėsui prisiunti prie šios gražaus ir socialiai atsakingo projekto: „Ši akcija labai graži“.
Specialų konkursą laimėjusi Vilija Čaikauskienė taip pat nepraleido parodos atidarymo, nors antrasis vaikelis į pasaulį galėjo pasibelsti bet kurią akimirką.

Ineta Puzaraitę–Žvagulienę į renginį atlydėjo draugė. Moterys juokavo, kad birželio pabaigoje gimdysiančios Inetos jau nebegalima niekur išleisti vienos, reikalinga artimųjų priežiūra. Pati Ineta Puzaraitė–Žvagulienė tądien spinduliavo puikią nuotaiką ir džiaugėsi fotosesijos rezultatais.

„Ilgai negalvojau, ar reikia prisijungti prie šios akcijos. Nemėgstu viešumos ir nematau tikslo pasakoti apie savo asmeninį gyvenimą, tačiau šis pasiūlymas buvo kitoks – su gražia mintimi. Be to ir pati norėjau įsiamžinti tokiu gyvenimo laikotarpiu“, – džiaugėsi buvusi atlikėja.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)