Ketvirtadienio ryte merginos bylą nagrinėjo Vilniaus apylinkės teismas. Teismo posėdyje nuspręsta, jog I. Burlinskaitė iš įvykio vietos, vis dėlto, nesišalino. Atlikėjai skirta bauda - 30 eurų.

„Opel Insignia“ automobilį vairuojanti I. Burlinskaitė tikino, jog jai pateikti kaltinimai yra neteisingi, mat iš įvykio vietos ji nesišalino. O ir to daryti, anot atlikėjos, nebuvo prasmės.

„Vairuoju automobilį ne per seniausiai – pusę metų. Mano kieme įvyko nedidelis incidentas ir, kaip supratau pagal įvykio liudytojus, nepastebėjau ir apibraižiau man žinomo žmogaus automobilį. Jis iškvietė policiją. Tik nesupratau kam. Tai vaikinas, dirbantis priešais mano namus. Jis mane mato kasdien.

Pateikti kaltinimai buvo visiškai neteisingi – iš įvykio vietos tikrai nesišalinau, paprasčiausiai to nepajutau. O ir pasišalinti nebuvo prasmės – mano automobilis yra draustas Kasko draudimu. Būtų tikrai atlyginta žala. Plius, kur man bėgti iš savo kiemo? Kai žmogus kasdien mane mato...“ – sakė atlikėja.

Kaip DELFI rašė anksčiau, Indrė Burlinskaitė įvykdė 2014 metų pažadą ir sausį išlaikė vairavimo praktikos egzaminą. Dainininkė neslėpė, kad per egzaminą nepavyko išvengti jaudulio, tačiau atkaklus noras važinėti gatvėmis ir būti nepriklausomai padarė savo.

„Su savo vairavimo instruktoriumi Tadu Lukša labai susidraugavome, jis stebino mane kantrybe. Buvo baisu, egzaminas yra egzaminas. Čia tau ne scenoje padainuoti“, - juokėsi atlikėja, kuriai vairavimo egzaminą pavyko išlaikyti iš antro karto.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (243)