„Du mėnesius gulėjau lovoje, sirgau, – neskubėdamas kalbėjo E. Dragūnas. – Meilė, žinot tokią ligą? Tikiuosi, niekas daugiau ja nesergat.“ Minia pradėjo ošti, tačiau Egidijus tęsė savo kalbą.

„Jei vogti, tai milijoną. O jei ***, tai karalienę“, – rėžė E. Dragūnas ir pradėjo skambėti pirmieji jautrios ir jausmingos dainos „Gyvenimo man vieno neužtenka“ akordai.

Neseniai E. Dragūnas viešai pranešė, kad nutraukė santykius su Eleonora Sebrova. Ne vienerius metus artimai draugavusi pora per daug apie savo santykius neatviraudavo. Vis tik buvo pasklidusių kalbų ir apie artėjančias poros vestuves.

E. Dragūnas šįvakar surengė tokį šou, kokio Lietuvoje dar nebuvo. Scena pastatyta Žalgirio arenos viduryje, tad kiekvienas žiūrovas gali puikiai matyti viską, kas vyksta scenoje.

Šįvakart scenoje ne tik pats E. Dragūnas, kartu su juo daugelį dainų atliko ir solistė Silvija Pankūnaitė, šokio elementais kai kurias dainas pagardino modelis Solveiga Mykolaitytė, vieną dainą E. Dragūnas atliko ir su Raigardu Tautkumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (114)