Vis tik ketvirtadienio popietę V. Pliadytė-Jakutienė pasidalijo itin seksualia asmenuke. Nuotraukoje Vita įsiamžino apsirengusi balta, kūno formas išryškinančia suknele. Tai pirmoji Vitos paviešinta nuotrauka po tragiškų įvykių.

Prie nuotraukos ji prirašė ir datą. Lapkričio 2-oji. Nuotrauka daryta dar tuo metu, kai jos mylimasis buvo gyvas.

A photo posted by Vita (@vittapliadyte) on Nov 26, 2015 at 3:29am PST

Po D. Bugavičiaus mirties Vita socialiniame tinkle paviešino ir dar vieną nuotrauką. Lapkričio 8-ąją, praėjus dviem dienoms po mylimojo nužudymo, Vita paviešino didžiulio deimanto juodame fone nuotrauką.

Prie nuotraukos tąkart V. Pliadytė nieko neprirašė, tačiau jos artimeji suskubo reikšti užuojautas. Stiprybės linkėjo ir jos mama.

D. Bugavičius buvo nušautas prie savo namų Kaune. Automobilyje, kuriame buvo įvykdyta žmogžudystė, sėdėjo ne tik žuvęs Deimantas, bet ir Vita.

Vaikino laidotuvės įvyko praėjus beveik savaitei nuo tragiškų įvykių. Jis buvo pašarvotas Kaune, vėliau išvežtas kremuoti į Kėdainius, tada vėl parvežtas į Kauną ir paskutinei kelionei palydėtas į Jonavą.

Žuvusio vaikino laidotuvėse dalyvavo ir Vita, kuri kaip įmanydama stengėsi išvengti žiniasklaidos dėmesio. Jo nenorėjo ir apsauginiai, saugoję paskutinį atsisveikinimą su policijai gerai žinomu D. Bugavičiumi. Žiniasklaidos atstovai buvo palydimi nepagarbiais žodžiais ir veiksmais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (330)