„Šiemet Kūčias ir Kalėdas pasitiksiu tradiciškai. Šiandien mano pirma laisva diena po įtemptų keleto mėnesių koncertuojant. Daug poilsio, išdykavimo, džiazo ir linksmybių“, – sakė R. Masiulytė ir DELFI skaitytojams palinkėjo gražaus ir turiningo laiko šių švenčių metu.

R. Masiulytė taip pat atskleidė, kad šįmet šventes pasitinka Airijoje, o štai į gimtinę trumpam sugrįžti ketina tik sausio mėnesį.

„Ir grįšiu ne viena“, – intrigavo R. Masiulytė, taip leisdama suprasti, kad jos santykiai su vyru Vimaliu Ramchurnu klostosi puikiai.

Kartu su vyru ne kartą ant skyrybų slenksčio atsidūrusi atlikėja sako, kad jiedu planuoja trumpai apkeliauti Baltijos šalis, taip pat aplankyti Varšuvą.

„Dėl darbų nemažai laiko praleidžiama atskirai, stengiamės atsigriebti keliaudami“, – teigė R. Masiulytė.

DELFI primena, kad R. Masiulytė jau ilgą laiką gyvena Airijoje, ten vysto džiazo ir gospelo dainininkės karjerą bei aktyviai koncertuoja su gospelo choru „Dublin Gospel Choir“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)