Nors įspūdingą gerbėjų armiją socialiniame tinkle „Facebook“ turinti mergina kvietė savo gerbėjus balsuoti už ją ir pastangos padėjo merginai pelnyti daugiausiai internautų balsų, komisijos sprendimu, Metų žmogaus internete titulas atiteko Algimantui Čekuoliui, aktyviai pildančiam savo paskyrą „Twitteryje“.

M. Šalčiūtė oficialiai buvo pristatyta kaip „fenomenaliai internete išgarsėjusi šokėja, savo populiarumą pasiekusi naudodamasis vien tik socialiniu tinklu "Facebook". Netrukus Monikos charizma ir asmenybė peržengė socialinio tinklo ribas ir užtvindė visą lietuvišką internetą - merginą seka tūkstančiai žmonių, jos pasisakymus naujienų portaluose skaito šimtai internautų, jos vedamas laidas žiūri daugybė žiūrovų“.

Kaip ir dera Metų interneto žmogui vyriausias pasaulyje TV laidų vedėjas ir Žurnalistas, keliautojas Algimantas Čekuolis dar vienu įvertinimu pasidžiaugė savo socialinio tinklo „Twitter“ paskyroje.


Šioje kategorijoje taip pat buvo nominuoti: Seimo pirmininkė Loreta Graužinienė, tinklaraštininkė ir kulinarinių knygų autorė Beata Nicholson, lenktyninkas Benediktas Vanagas, VDU doktorantas Justinas Kisieliauskas ir internetinis herojus Jonas Jonka, savo pasisakymais atkreipiantis dėmesį į įvairius mūsų visuomenę kamuojančius skaudulius.

Pernai metų žmogumi internete tapo Ingrida Šimonytė, rašantit inklaraštį simonyte.popo.lt.

Visi interneto vartotojai turėjo galimybę atskiroms kategorijoms nominuoti savo favoritus - įmones, projektus, žmones, judėjimus - vienoje iš kategorijų. Pirmajame etape Vyko viešas balsavimo turas, suteikiantis visiems vartotojams galimybę balsuoti už jiems labiausiai patinkančius kandidatus.

Antrąjame ture kandidatus vertino komisija, sudaryta iš LOGIN 2013 Lietuvos interneto apdovanojimų laimėtojų. Penktadoenį menų fabrike „Loftas“ daugiausia balsų surinkusiems kiekvienos kategorijos laimėtojams buvo įteikti LOGIN 2014 apdovanojimai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (198)