Tiesa, dabar dvi garsios damos laiko kartu praleidžia kiek mažiau. Visai neseniai scenos diva M. Sakalauskaitė (29 m.) ištekėjo už savo mylimojo, amerikiečių operos solisto. Socialiniuose tinkluose dainininkė jau pasikeitė savąją pavardę, nuo šiol ji – Monika Falcon.

Apie asmeninį gyvenimą Monika nedaugžodžiauja, mažai žinoma ir apie jos išrinktąjį. Pora ir po vestuvių nepanoro viešinti savo šeiminės laimės – socialiniuose tinkluose gausu Monikos nuotraukų, kuriose ji – viena. Mylimojo privatumą ji saugo labiau už viską.

Užtat nuotraukas su gražuole mama Giulija Baužiene (50 m.) ji viešina itin dažnai. Ir ko gi čia varžytis? Juk abi moterys atrodo nepriekaištingai! Be to, jas supainioti ne taip jau ir sunku – mama ir dukra panašios lyg du vandens lašai.

Tiesa, pati M. Sakalauskaitė tikina, kad atsiranda ir tokių, kurie sako, kad jos su mama visai nepanašios.

„Aš manau, kad normalu, jog vaikai panašūs į savo tėvus. Taip ir turi būti, tik, aišku, vieni būna panašūs į tėčius, kiti į mamas. Bet man pasisekė – aš mamos kopija. Nors atsiranda žmonių, kurie sako, kad mes visiškai nepanašios“, – DELFI sakė M. Sakalauskaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)