Nors pirmąją festivalio dieną Kauną merkė lietus, tačiau jis šventės nesugadino ir Kauno Rotušės aikštę užplūdo būrys žmonių. Linksmu pirmosios festivalio dienos akcentu tapo maisto kultūros festivalio koncertas – linksmybių fiesta „Skanaus!“ – ir maisto bei skonio varžytuvės.

Azartiškose ir skaniose maisto ir skonio varžytuvėse susirungė keturios komandos, kuriose – serialo „Naisių vasara. Sugrįžimas“ žvaigždė Inga Norkutė-Žvinienė ir aktorius Ramūnas Rudokas, aktorė Ineta Stasiulytė ir baletmeisteris Nerijus Juška, dainininkė Karina Krysko ir jos kolega Stano, laidų vedėja Jolanta Leonavičiūtė ir Deivydas Zvonkus.

Įžymybėms teko ne tik rungtis bulvių lupimo čempionate, užrištomis akimis valgyti vabzdžius, liečiant tik rankomis atspėti koks maisto produktas paslėptas dėžėje, bet ir susikauti tikrame maisto mūšyje.

Maisto ir skonio varžybų nugalėtojais tapo aktoriai Inga Norkutė-Žvinienė ir Ramūnas Rudokas.

Renginio akimirkos:

Nuotaikingam koncertui dirigavo TV3 žvaigždės Vitalijus Cololo ir Aušra Štukytė. Koncerto metu buvo galima išvysti įspūdingus grupių „69 danguje“, „Čilinam“, dainininkų Gintarės Karaliūnaitės, Irenos Starošaitės, Anželos ir Žygio, Tomo Augulio ir kitų muzikinius pasirodymus bei linksmas ir azartiškas žvaigždžių varžytuves. Koncertą netrukus bus galima pamatyti TV3 televizijos kanale.

Maisto kultūros festivalio „Skanaus!“ organizatoriai tikina, kad ir antroji šventės diena bus ne ką mažiau įdomi. Maisto fiestoje bus galima paragauti pačių įvairiausių patiekalų, išmokti kulinarijos paslapčių, išgirsti lektorių paskaitas ir smagiai praleisti laiką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)