Policininkams R. Kirilkinas tvirtino, kad nepažįstamasis siūlęs jam „graužti“ (oponentas iškart patikslino turėjęs minty morką), išvadinęs necenzūriniais žodžiais, liepęs „čiulpti ...“, vadinęs „pydaru“.

R. Kirilkinas parašė pareiškimą policijai. Jis tvirtino, kad incidentas kilo dėl jo seksualinės orientacijos, grasinimai jam sukėlę „nepatogumų ir psichologinių išgyvenimų“.

Su dainininku konfliktavusio vyro teigimu, viskas prasidėjo nuo to, kad R. Kirilkinas ilgai į jį žiūrėjo nenuleisdamas akių, o paskui, nenuleisdamas žvilgsnio, pasikėlė marškinėlius. Vyriškis tvirtino tai supratęs kaip siūlymą artimiau susipažinti, todėl ir pratrūko.

Ruslanas Kirilkinas

Piktindamasis R. Kirilkino elgesiu sakė, kad, matyt, reiks prašyti P. Gražulio pagalbos. Abu konflikto dalyviai buvo neblaivūs. Vyriškiui nustatytas 0,89 prom. girtumas. R. Kirilkinas buvo daug girtesnis – 1,71 prom.

Dainininkas buvo su kompanija: įžūlia moterimi, bandžiusia sugadinti fotoaparatą, kai buvo fotografuojamas R. Kirilkinas, ir akivaizdžiai girtu jaunu vyru.

DELFI primena, kad tai ne pirmas kartas, kai Ruslanas įsivelia į problemas lošimo namuose. Liepos 5-osios naktį dainininkas su jaunu vyru buvo išprašytas laukan už tai, jog keikėsi, šūkavo ir konfliktavo su apsauginiais. Tąkart R. Kirilkinas su draugu buvo išvežti į policijos komisariatą.

Penktadienio rytą DELFI nepavyko susisiekti su pačiu R. Kirilkinu.

Naktiniai rugsėjo pirmosios „nuotykiai“ Vilniuje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (85)