„Kaip grįžtu, taip cirkai, – bendraudama su DELFI neviltį liejo Sandra. – Apvogs, ap...“

Vos nurimus vienam skandalui, S. West Macaulay įsisuko į kitą. Pirmiausia, dar praėjusių metų pabaigoje, Šiauliuose buvo apvogtas ir sumuštas jos vyras. O prieš pat Naujuosius metus, norėdama daugiavaikei Rimos ir Vido Antonovų šeimai įžiebti kalėdinį stebuklą, Sandra buvo viešai išpeikta už netikusias dovanas.

„Paskutinius šuniukų dokumentus susitvarkau ir evakuojamės, – kalbėjo tvirtai savo sprendimu užtikrinta S. West Macaulay. – Net sodybą parduodu. Mamą pasiimu. Negrįšiu niekada.“

„Turime namus Oksforde ir Londone, jei kalbame apie Didžiąją Britaniją. Dažnai ten grįžtame, – pasakojo Sandra. – Tačiau dabar ir sūnui tuoj šešeri, turi pradėti lankyti mokyklą, noriu garantuoti jam geriausią išsilavinimą. Beje, jis jau kalba keturiomis kalbomis: rusų, lietuvių, anglų ir vokiečių. Tai yra vienintelis dalykas, kuriuo didžiuojuosi, ir mano sunkaus darbo rezultatas.“

Tokį tvirtą žingsnį, visam laikui išvykti iš Lietuvos, Sandra nusprendė žengti po paskutinio skandalo, kurio aidai iki šiol pasiekia žiniasklaidą. Gruodžio mėnesį S. West Macaulay nusprendė paremti sunkiai besiverčiančią R. ir V. Antonovų šeimą. Pirmiausia ji susisiekė su jais per feisbuką.

Pabendravusios moterys, S. West Macaulay ir R. Antonovienė, dar kartą susitiko KK2 laidos reportažo metu, kai S. West Macaulay į Antonovų namus atvyko su daugybe maišų, kupinų, anot jos, drabužių, medžiagų, užuolaidų, batų ir žaislų. Kiek vėliau Sandra pasikvietė Rimą į savo namus pabendrauti.

Praėjus kelioms savaitėms po reportažo, R. Antonovienė viešai liejo nusivylimą Sandros dovanomis. „Atvežė krūvą maišų. Sakė, kad ten rūbai, užuolaidos, medžiagų atraižos. O atidariusi pasibaisėjau. Ten suplyšę, nutampyti skarmalai ir batai, – DELFI pasakojo Rima. – Aš nustebau, vaikai pravirko, kaimynai juokėsi, o atliekų vežėjai keiksnojo Šiaulių milijonierę už tai, kad ši savo šiukšles suvežė į Radviliškį jiems.“

Beje, Rima, peikusi didžiąją dalį dovanų, vis dėlto dėkojo už tris vaikiškas striukes bei penkias poras Sandros sūnaus dėvėtų batelių. R. Antonovienė liko dėkinga ir už 50 eurų, kuriuos Sandra jai pervedė.

Vis dėlto R. Antonovienė, įsiplieskus viešam kivirčui, pasakojo, jog nuvažiavus į Sandros namus jautėsi labai nejaukiai. Tai tapo staigmena Sandrai.

„Kai išgirdau, kad karbonadas pas mane jai strigo gerklėje, galvojau, kad apsivemsiu. Rijo „apsiputojusi“, – atsiminė pirmąjį jų susitikimą Sandra. – Ir bandeles kokias keturias sukirto. Sėdėjo pas mane nuo 9 ryto iki 18 valandos ir dar vaiko arklį su trimis „tašėmis“ parsitempė. Nežinau, kokiu būdu. Matyt, su taksi parvažiavo, nes davėme pinigų.“

Viešas moterų kivirčas vėl pasiekė televizijos ekranus, tačiau joms susitaikyti taip ir nepavyko. Ir nors Sandros dovanos Rimai neįtiko, šių ji neatidavė atgal.

„Turėjau dar daugiau drabužių, ne visus buvau nuvežusi Rimai. Iš likusių dabar siuvu šuniukams ir kačiukams guolius. Padovanosiu prieglaudoms“, – džiugiai naujieną pranešė S. West Macaulay.

DELFI pasidomėjus, ar tokia nesėkmė, bandant padaryti gerą darbą, neatbaidė Sandros nuo minčių padėti kitiems žmonėms, ji patikino, kad pirmą kartą jos dovanos neįtiko. „Nuo 18-kos metų stengiuosi padėti vargstantiems. To, kaip pasielgė jie, niekad nebuvo, – kalbėjo Sandra. – Dabar baisu kam ir padėti. Duosi kažką, tai dar blogas liksi.“

Vis dėlto Sandra net ir bijodama neatsisakė savo įpročio padėti kitiems. „Vienai mamytei suruošiau naujagimio kraitelį. Šiek tiek savo, likusio nuo sūnaus Tito, šiek tiek naujo nuvažiavome ir nupirkome. Sudėjome į dėžutes ir išsiučiau. Jei atvirai, tikrai bijojau, kad vėl, norėdama gero, liksiu bloga, bet nesiskundė žmonės – dėkojo“, – su šypsena veide kalbėjo Sandra.

Su DELFI bendravusi R. Antonovienė tikino, kad nesivaišino Sandros vaišėmis ir, svarbiausia, niekada nieko iš jos neprašė. „Ji pati man kišo primygtinai“, – kalbėjo Rima.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (262)