Vakarėlio kulminacija tapo merginų iš grupių "Pop Ladies" ir "Naujosios pupytės" drabužių demonstravimas. Dar pirmadienio rytą buvo skelbta, kad dainininkės Skaistė Steikūnaitė ir Vita Pliadytė pasidarė specialias riebalų nusiurbimo operacijas nuo šlaunų ir šonų, išplatintos merginų nuotraukos iš grožio klinikos operacinių. Pirmadienio vakarą jos jau gracingai žingsniavo podiumu demonstruodamos "Reserved" drabužius. Podiumu taip pat žingsniavo ir verslininko Andriaus Šedžiaus sutuoktinė Monika Šedžiuvienė, dainininkė Monika Linkytė.

Vakarėlyje su dukterimi apsilankė ir skaudžias skyrybas su dabar jau buvusiu vyru Donatu išgyvenusi Dainė Baumilė, Neseniai su mylimuoju susižadėjusi Goda Skačkauskaitė, Mantas Wizardas ir Kristina Tarasevičiūtė. Vakaro svečių dėmesį traukė kaunietės Diana Martinėlė ir fotomenininkė Rasa Kijauskienė.

Tiesa, renginyje apsilankė ir buvę TV šokių projekto dalyviai Ingrida Kazlauskaitė ir Vytautas Mackonis. Jiems grožio studijos "Kristina" meistrės suformavo naujas šukuosenas, veidus padalino subtiliu grimu.

Vakarėlio akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (120)