Vakaro svečius užėmė renginio vedėjai – žinoma televizijos laidų vedėja Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė ir aktorius Vytautas Rumšas. Grožio komandiruotės metu susirinkusiems klinikos pacientams, partneriams, kolektyvui ir draugams buvo suorganizuota kupina siurprizų ekskursija po naująją kliniką, kurios metu jie turėjo galimybę iš arti susipažinti su gydytojų – odontologų, dermatologų ir plastikos chirurgų – darbo aplinka.

Ekskursijos metu grožio kruizo keleivius nustebino naujosios klinikos koridoriuje netikėtai išdygę ir jausmingą tango pasirodymą surengę šokėjai Deividas Meškauskas ir Katerina Voropaj, o Gineso rekordininkas, iliuzionistas Rokas Bernatonis, visus nustebino magijos triukus krėtęs su… silikoniniais krūtų implantais.

Tarp vakaro svečių šmėsčiojo ne tik klinikos pacientai, bet ir draugai – žinomi pramogų pasaulio veidai. Tarp jų – dainininkė ir drabužių kūrėja Simona Nainė su vyru, radijo laidų vedėja Skaiva Jasevičiūtė-Kraujalė, žinoma menininkė, savo įspūdingu darbu papuošusi ir atidarymo renginį – Jolanta Šmidtienė, papuošalų kūrėja Natalija Martinavičienė su vyru, Vaida Skaisgirė, Saugirdas Vaitulionis ir būrys kitų.

Lemtingas sutapimas – klinika „Grožio chirurgija“, Kaune veikianti jau septynerius metus, šiuo magišku ir sėkmę simbolizuojančiu skaičiumi pažymėjo naujos klinikos sostinėje atidarymą. Klinikos įkūrėjai – gydytojas anesteziologas – reanimatologas Jonas Staikūnas bei plastikos chirurgai Kęstutis Maslauskas ir Vygintas Kaikaris, teigia, kad verslo centras 3 BURĖS antraisiais jų klinikos namais pasirinktas ne atsitiktinai. Mat nerašytas „Grožio chirurgijos“ siekis visada buvo ir yra priartinti grožio ir sveikatos paslaugas prie savo pacientų ir prisitaikyti prie šiuolaikinių žmonių gyvenimo tempo. Būtent dėl to savo pacientams klinika visuomet siūlo galimybę rinktis iš pačių inovatyviausių sprendimų ir paslaugų.

Kaip ir Kaune veikiančioje klinikoje – čia dermatologijos, odontologijos ir plastinės chirurgijos sričių grožio ir sveikatos ekspertai suvienijo savo žinias ir patirtį, kad po vienu stogu galėtų teikti itin platų paslaugų spektrą. Naujoji klinika yra įsikūrusi 320 kv. m. patalpose. Joje yra keturi dermatologijos ir net penki odontologijos kabinetai, aprūpinti naujausia medicinos technika.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)