ę per savaitę pasiuvo šokių kolektyvo „Žuvėdra“ siuvėja Aina Zinčiukaitė. Papuošalai irgi kurti Lietuvoje. Puošnus scenos drabužis kainavo apie 1500 litų.

Dainininkės vadybininkas Martynas Tyla DELFI pasakojo, kad suknelės modelį jie aptiko internete - vienoje amerikiečių parduotuvių. „Buvo mintis atsiųsti ją iš JAV, bet pabijojome, kad gali netikti. Tada parodėme modelį siuvėjai ir greitai gavome puikų rezultatą. Kaina išėjo tokia pat, bet rūbas buvo siūtas specialiai Monikai“, - pasakojo jis.

Vadybininkas tvirtina, kad brangios suknelės įsigijimas - investicija į ateitį. Monika dar tikrai ją užsivilks ne sykį.

„Mūsų dizaineriais, tokiais kaip Juozas Statkevičius, gali pasitikėti, bet jų kūriniai labai brangūs. O taip vadinami stilistai, pasakysiu atvirai, ima beprotiškus pinigus, o gero scenos efekto neišgauna. Todėl mano atlikėjai niekada nebesinaudos jų paslaugomis“, - buvo griežtas tai pat ir Sashos Song, Donato Montvydo ir Vilijos Matačiūnaitės vadybininkas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją