"Mūsų naujųjų kostiumų detalės sukurtos Rusijoje. Oksana kreipėsi į dizainerį ir paprašė mums sukurti kažką agresyvaus. Kodėl pasirinkome būtent tokias detales ir medžiagą? Todėl kad į muzkinę rinką atėjome agresyviai, mūsų koncertiniai grafikai užpildyti jau iki kovo mėnesio ir mes neketiname sustoti. Taip, mes drasiai tariame: "mes šioje rinkoje stipriausios!" Mes lyderiaujam ir neketinam užleisti savo pozicijų", - sako N.Bunkė.

"Visų keturių atlikėjų popliarumas ir profesionalumas nereiklavo daug laiko įsitvirtinti ir sulaukti pripažinimo iš klausytojo ir užsakovo. Kiekviena į šią grupę atsinešėme savo klausytoją ir gerbėją, tad mūsų programa ir įvaizdžiai skirtingi. Mūsų planuose - įrašai, repticijos ir darbas. Mes norim palepinti savo gerbėjų ausis ir akis", - teigia O.Pikul.

Naujasis merginų įvaizdis - nuotraukų albume:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (114)