„Nors Londonas ir didelis miestas, gyvendama čia pastebėjau, kad labai trūksta vietų, kur norintys galėtų gauti kelias susijusias paslaugas viename. Geriausiai jaučiuosi dirbama sau ir savo mėgstamą darbą, tad nusprendžiau po truputėlį atidaryti savo studiją „DLoud”, – kalba kol kas tik kelias dienas per savaitę dirbanti atlikėja.

Muzikos įrašai kol kas yra populiariausia „Dloud“ paslauga, o tam, kad muzika turėtų ir vaizdą, Donata nusprendė pridėti ir fotografijos paslaugas.

„Sutikau nuostabią fotografę Dyana Bittar, kurios darbai atitinka mano viziją – mados pasaulio stilistika, gatvės stilius, daug dėmesio detalėms, pozoms bei lokacijai. Mažiau fotošopo, daugiau paprastumo, bet tikrai ne prastumo”, – džiaugiasi modelio duonos jau ragavusi Donata, kuri pati ir tapo pristatomuoju modeliu.

Mergina klientams ne tik siūlys fotosesijas, bet ir pati jas kuruos.

„Pavargau kovoti su vėjo malūnais, laikytis dietų ir nežinia kam įrodinėti, kad galiu tilpti į normas. Velniop! Aš graži tokia, kokia esu! Pamilau save, mokausi atinkamai pasirinkti stilių, o svarbiausia – priimti komplimentus”, – šypsosi atlikėja ir kitiems siūlo daryti tą patį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)