28-erių G. Gurevičiūtė neretai tituluojama viena dailiausių Lietuvos moterų, tačiau ji – netipinė gražuolė: adrenalino fanatikė, kovotoja už gyvūnų teises, prisiekusi vegetarė, nuo dvylikos metus visiškai atsisakiusi mėsos.

Per 7 metus G. Gurevičiūtės įvaizdis keitėsi ne kartą – peroksidu balintus plaukus ilgainiui pakeitė auksaplaukės lietuvaitės šukuosena. Keitėsi ir moters aprangos stilius – gilyn į spintą padėjusi ekstravagantiškus aksesuarus ir drabužius, gražuolė su kiekviena diena darėsi vis elegantiškesnė.

Moteris teigia esanti natūralaus grožio grožio šalininkė. „Aš manau, jog kiekvienas žmogus yra gimęs su tokiais bruožais, akių ir plaukų spalva, kūno linijomis – tokiomis, kokios jam labiausiai tinka. Kiekvienas nenatūralus įsikišimas yra ėjimas prieš gamtą, kuris neatneša naudos, – viename interviu DELFI TV yra sakiusi G. Gurevičiūtė. – Suprantu, kad kai kurios merginos savo išvaizda uždirba pinigus, bet tai yra laikina. Kuo daugiau dirbtinų dalykų į save investuoji jaunystėje, tuo greičiau ateis senatvė. Paskui nebepadės nei skalpelis, nei pudra“.

Gintarės Gurevičiūtės išvaizdos pokyčius galite įvertinti DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (209)