Tiesa, žinomas TV laidų vedėjas ir kūrėjas su žmona į egzotišką salą atskrido ilsėtis ne tik su lagaminais. Jie atsigabeno krūvą dėžių su daiktais ir buitine technika.

Paaiškėjo, kad Valinskai Kipre įsigijo namą ant Viduržemio jūros kranto, tačiau dėl darbų gausos nedažnai turėdavo laiko čia atvykti.

„Namą įsigijome jau seniai, dar 2007 metais. Tačiau čia atvykti pavyksta retai. Stengiamės namus Kipre aplankyti bent kartą per metus“, – DELFI patvirtino A. Valinskas, šiuo metu Larnakos mieste su draugais besiruošiantis įkurtuvėms.

„Kai dirbome Seime, nebuvo nei laiko, nei galimybių čia apsilankyti. Todėl įkurtuves nusprendėme surengti dabar“, – prisipažino TV laidų vedėjas ir kūrėjas.

Nepaisant to, kad lietuvių pora savo namuose Kipre vieši retai, buitiniai rūpesčiai jų pečių neužgula. Švaros įmonės prižiūri jų nekilojamąjį turtą ir viską tvarko, kol šeimininkų nėra namuose.

„Yra įmonės, kurios teikia tokias paslaugas. Todėl grįžus valyti dulkių tikrai nereikia. Žinoma, vis tiek yra įvairių darbų, įkurtuvių rūpesčių, nes mūsų aplankyti atvažiuoja daug draugų, kuriuos čia svetingai priimame“, – juokėsi jis.

Inga ir Arūnas Valinskai Kipre vieši be savo vaikų. 

Vyresnėlis tarnauja, jaunesnis mokosi Olandijoje. O šuniukus palikome namuose“, – neslėpė A. Valinskas, su žmona ir būriu draugų švenčiantis įkurtuves ir besimėgaujantis vasariškais orais. Viduržemio jūros salos gyventojus dabar lepina 35 laipsniai šilumos.
Inga ir Arūnas Valinskai
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (388)