Kiekvieną sūnaus gimtadienį dainininkė stengiasi surengti taip, kad visos pramogos būtų skirtos Kristupui ir jo draugams. Tiek praėjusio, tiek šio gimtadienio pagrindinis akcentas buvo didelis batutas, palikęs vaikams neišdildomus įspūdžius.

„Sūnus ligi šiol su dideliu džiaugsmu prisimena praėjusį gimtadienį, kai kieme stovėjo milžiniško dydžio batutas, todėl ir šiame gimtadienyje be jo neapsiėjome. Tik šį kartą pasirinkome didesnį, kad galėtų pašokinėti ir tėveliai”, - šypsodamasi pasakojo N. Bunkė.

Kristupą pasveikinti atvyko Natalijos tėvai ir sesuo, dainininkė bei verslininkė Kristina Ivanova, dainininkė Diana Dargienė su vyru Viliumi ir dukra Une, Nijolė Pareigytė-Rukaitienė su šeima. Gimtadienio nepraleido ir Kristupo tėtis Danielius su drauge Justina Stambrauskaite.

Paklausta apie svečius, Natalija nestokojo humoro: „Svečių buvo nemažai, vien Kristupo tėvelių – keturi!“

Šventės dekoravimu rūpinosi pati Natalija, o maistą patikėjo profesionalams. „Nuo ankstaus ryto gaminau gėlių puokštes bei kitas dekoracijas, kuriomis papuošiau vaišių stalus. Iš anksto žinojau, kad šventės diena bus kupina pasiruošimo darbų, todėl maistą patikėjau ruošti profesionalams. Vaikams ypatingai patiko „Keksiukų pasaulio“ desertai, o tėveliai neliko abejingi restorano „Eldorado“ užkandžiams“, – pasakojo N. Bunkė.

Kristupo Bunkaus svajonių gimtadienio akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (316)