Susisiekus su grupės „Sirenos“ lydere R. Klimaityte, ši patikino, kad iš tikrųjų savaitgalį koncertavo Šiauliuose ir teko pabendrauti su Natalija. „Koncertas buvo dviejų dalių, po pirmos dalies, persirengimo kambaryje, sulaukėme netikėtų svečių – Natalijos, – DELFI pasakojo Renata. – Galvojau, kad atėjo pasveikinti su Kalėdomis, bet iš gestų, veido išraiškos ir balso tono supratau, kad prieš mane stovi nelamingai atrodanti ir tikrai ne šventiškai nusiteikusi moteriškė.“

Anot Renatos, pertrauka buvo trumpa, per ją reikėjo spėti persirengti, tad ji nenorėjo įsitraukti į kivirčą su N. Bunke: „Nenorėjau ir negatyvus apsikrauti, juk nešame klausytojams šventę, todėl teko mandagiai atverti duris ir išprašyti Nataliją lauk“.

Pasidomėjus, koks buvo jos ir N. Bunkės pokalbis, Renata nesileido į smulkmenas. „Turbūt giliausiam Rusijos turguje dirba mandagesnės moterys. Netoleruoju ir nesitaikstau su tokiais svečiais ir jų kliedesiais, tuo labiau nenusirisiu iki tokio žemo bendravimo lygio. O grasinti gali tik varnoms laukuose, tikrai ne tuo adresu pataikė“, – kalbėjo R. Klimaitytė.

Ji patikino, kad Nataliją būtų išklausiusi, jei ši būtų bendravusi ne tokiu tonu ir radusi tinkamą laiką bei vietą jų pokalbiui. „Ji triukšmavo, gasdino, kliedėjo konkrečiai. Iš tikrųjų taip ir nesupratau, koks buvo vizito tikslas“, – stebėjosi Renata.

N. Bunkė DELFI pasakojo, kad tiek ji, tiek Renata užkulisiuose persirenginėjo tame pačiame kambarėlyje, tad ji niekur nėjo. „Tiesiog paklausiau jos, ar ji turi ką man pasakyti“, – nedaugžodžiavo Natalija.

Anot Natalijos, pokalbis buvo trumpas ir jokių užsipuolimų ar plūdimų nebuvo. „Eilinė reklama ir tiek, nemanau, kad reikia daugiau kalbėti“, – trumpai pokalbį baigė dainininkė.

DELFI primena, kad konfliktas tarp dviejų dainininkių įsiplieskė, kai R. Klimaitytė feisbuke paviešino įrašą, neva ji matė N. Bunkę, kaip ši viliojo dabartinį širdies draugą V. Dilį, kai jis dar buvo vedęs. N. Bunkė tokius kaltinimus palaikė išgalvojimais. Kiek vėliau, vienoje televizijos laidoje, R. Klimaitytė kiek sušvelnino įvykių versiją ir tikino, jog ir pats Vilmantas yra kaltas dėl iširusios šeimos.

N. Bunkė šiuo metu puoselėja šiltus jausmus krepšininkui Vimantui Diliui, kuris buvo susituokęs su R. Klimaitytės scenos kolege, su kuria anksčiau dainavo grupėje „Kitokios“. Vyras su žmona oficialiai išsiskyrė šįmet.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (302)