Į „Mary Kay" saloną R. Lukoševičiūtė atvyko be nei gramo makiažo. Pusvalandis visažistės Jelenos kėdėje, kelios dešimtys grožio priemonių, kelios rūšys pudrų ir maskuoklių maloniai nustebino pačią dainininkę - veidrodyje pamačius rezultatą R. Lukoševičiūtės veidą papuošė plati šypsena. Taip atrodydama R. Lukoševičiūtė mielai eitų ne tik į gatvę, bet dar vos vos paryškinusi akis - ir į sceną.

Metamorfozėms naudota: veidą išlyginanti bazė, kelios pudros, skystas maskuoklis, skaistalai, veido skulptūriškumą kurianti blizgi pudra, lūpų dažai, blakstienų tušo pagrindas, blakstienų tušas, šį sezoną madingo turkio atspalvio šešėliai, tepama priemonė akių kontūro sukūrimui.

Kaip žiniasklaidos atstovams minėjo Rūta, daug kosmetikos kasdien ji nenaudoja. Kosmetikos priemonėmis labiau domisi jos trimetė duktė, okupavusi visus mamos nagų lakus ir jais džiuginanti darželio drauges. Pasak Rūtos, jos kosmetinėje būtina tik pudra, akių tušas ir pieštukas.

Įvertinkite Rūtos pokyčius:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (92)