Naujausioje A. Einorės kolekcijoje, kaip ir ankstesnėje jos kūryboje, netrūko įdomių struktūrų medžiagų ir dirbtinės odos. Kūrėja teigė, kad ši kolekcija skirta nuolat bėgančiai miesto moteriai, kuri ieško universalių aprangos sprendimų.

„Naujoje kolekcijoje naudoju dirbtinę odą ir kitas įdomių struktūrų medžiagas. Gana intensyviai dominuoja bordo spalva. Nors ši spalva labiau asocijuojasi su rudeniu, tačiau šiuo metu ji mane užbūrusi. „AiMi“ rūbais gali apsirengti ne tik klasikinį stilių mėgstanti moteris, bet ir itin mada besidominti stileiva. Kuriu tai, kuo gyvenu“, - pasakojo drabužių dizainerė.

Kolekcijos pristatyme dalyvavo tik kviestiniai svečiai, tarp kurių ir ne viena žinoma Lietuvos moteris: Liepa Mondeikaitė, Laisvė Radzevičienė, Oksana Zlatkovaitė, Justė Zinkevičiūtė, Vaida Skaisgirė, Karolina Liukaitytė ir kitos. Renginyje apsilankė ir stilistas Joringis Šatas.

Renginio metu dizainerė kvietė aukoti likimo nuskriaustiems vaikams. Surinktos lėšos bus perduotos labdaros ir paramos fondui „SOS vaikų kaimų Lietuvoje draugijai“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)