„Regis, ar čia sudėtinga? Paimi gyvūnėlį į rankas, paglostai ir nuotrauka – tobula! Bet... Solveigai teko gerokai pavargti su įnoringaisiais fotosesijos modeliais“, - sakė idėjos sumanytoja, Europos čempionė nuotakų makiažo kategorijoje Irma Baltrušaitienė.

Anot jos, nuotaikinga fotosesija vyko Kaune, Kleboniškio miške. Specialiai į ją iš veislyno buvo atgabenti šeši skirtingo amžiaus triušiukai. I.Baltrušaitienė su šypsena pasakoja, jog fotosesijos komandai šįkart daugiau dėmesio teko skirti ne pagrindinei nuotraukų herojei, o jos „partneriams“. Tam, kad triušiukai neišsibėgiotų, buvo paskirti net du būtent juos prižiūrėję žmonės.

„Pūkuotukai vis įsisukdavo į Solveigos drabužius ir iš suknelės klosčių nenorėdavo išlysti. Tik tokiais atvejais įsitikini, kiek tenka stengtis dėl vieno išskirtinio kadro“, - su šypsena pasakojo makiažų meistrė.
Jos įsitikinimu, mieli gyvūnėliai padėjo pabrėžti tai, kas šį sezoną yra bene ryškiausias makiažo akcentas – bordo spalvos lūpas. Triušiukai, pašnekovės teigimu, tapo ir šįmet itin akcentuojamo natūralumo simboliu.

Rudenį ir žiemą bus madingas tas makiažas, kuris „kategoriškai“ nemodeliuos veido bruožų bei jų neakcentuos.

Grožio konkursų teisėjos, dėstytojos, televizijos projektų visažistės I. Baltrušaitienės inicijuotoje fotosesijoje įsiamžino ir modelis Deimantė Andriuškaitė bei sportinių šokių čempionė, tituluota gražuolė Aušra Paškauskaitė – Majauskienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)