"Išbandyti modelio darbą man siūlė ir Lietuvoje, bet čia kažkaip varžiausi savo formų", - DELFI pasakojo R. Masiulytė. Tačiau Dubline kelios agentūros susidomėjo dailiais lietuvaitės veido bruožais ir išskirtinėmis linijomis. Todėl praėjusi atranką su viena jų dainininkė pasirašė metų kontraktą.

"Matyt mano privalumas buvo tas, kad nebijau kamerų. Esu fotogeniška. Be to, esu netradicinių kūno formų. Kaip tik tokių, kokių ieškojo agentūra, kurianti drabužius apkūnioms moterims", - sakė mergina, neseniai įsiamžinusi vienoje "plius dydžio" drabužių reklamoje.

Modelio darbas, anot Raimondos, nėra toks paprastas, kaip gali atrodyti iš pirmo žvilgsnio. "Man dar reikia daug mokytis pozuoti. Tačiau modelio darbas vis dėlto yra smagi patirtis", - prisipažįsta ji.

Airijoje šiuo metu gyvenanti ir dirbanti lietuvaitė DELFI tikino nespjaunanti ir į pasiūlymus reklamuoti apatinį trikotažą.

"Juk apvalios moterys taip pat dėvi apatinius, - juokiasi Raimonda. - Todėl man turbūt teks reklamuoti ir apatinį trikotažą, nes sutartyje nurodžiau, kad tam neprieštarauju."