„Kaip „smagu“ turėti tokius „nuostabius“ kaimynus kaip Linas Zareckas-Choras, kuris fotografuoja kaimynų mašinas, paliktas kieme ant borto (nes svetimi žmonės palieka mašinas statomose vietose, o gyventojai priversti statyt kaip tik išeina, šiuo atveju ant borto) net ne prie namo, kuriame yra jo butas, ir siunčia policijai! Negana to, sugeba įlįsti į kito namo požeminį garažą ir palikti raštelius už valytuvų. Kažin, ar ponas supranta, kad lįsti į svetimą garažą yra nusikaltimas? Pasitvirtina lietuviška taisyklė, kad jei dega kaimynu namas, visi eina pasišildyti. Gėda turėti tokius kaimynus kaip ponas Zareckas! Labai tikiuosi, kad jis anksčiau ar veliau dings iš mūsų kaimynų rato!“, - savo socialiniame tinklapyje rašė gražuolė.

DELFI susisiekus su Simona mergina neslėpė apmaudo dėl žinomo dainininko veiksmų. „Aš esu pasibaisėjusi, kaip elgiasi mūsų kaimynai. Man didelis šokas. Su savo sužadėtiniu norėjome, kad jis mums organizuotų vestuves, kalbėjome su juo apie šventę, bet dabar nuo tokių minčių susilaikome. Nenorime turėti reikalų su šiuo žmogumi. Tokių kaimynų niekam nelinkėčiau“,- kalbėjo viena geriausiai apmokamų Lietuvos modelių.

Simona teigė, kad šiuo dainininko elgesiu pasipiktino ne tik ji, bet ir kiti kaimynai. Gražuolė pasakojo, kad L. Zareckas nufotografuoja KET taisyklių pažeidėjus ir nuotraukas nusiunčia policijai. Simona teisinosi, kad statant automobilį neturi kito pasirinkimo, mat visos vietos kieme būna užimtos. 

„Šalia yra mados namai, notarų biuras. Klientai statosi automobilius mūsų kieme, o mes, gyventojai, neturime jų kur pastatyti, turime palikti automobilius ant bortelio. Tačiau jie tikrai niekam netrukdo, neužstoja pravažiavimo, ar įvažiavimo į garažus. Labai negražu taip elgtis – skųsti žmones. Aš suprasčiau, jei kieme būtų daug laisvų vietų ir tyčia palikčiau automobilį ant bortelio. Niekas jų nenori taip statyti, tačiau kito pasirinkimo nėra. Planuojame statyti užtvarą, kad į kiemą galėtų įvažiuoti tik namo gyventojai, tačiau jo kol kas nėra“, - DELFI kalbėjo Simona.

L. Zareckas DELFI situacijos nepanoro komentuoti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (467)