„Haičio nelaimė sukrėtė daugelį. Gyvenant Niujorke yra nemažai galimybių prisidėti teikiant paramą ar pagalbą Haičio gyventojams. Tad kodėl gi ne? Esu neabejinga gerumo akcijoms ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje“, – sakė S. Mykolaitytė.

Šiuo metu Solveiga, padedama draugų ir nė nepažįstamų, tačiau Haičio nelaimei neabejingų žmonių, renka būtiniausius daiktus prieš 6 metus žemės drebėjimo nusiaubtos valstybės gyventojams.

Žmonės dovanoja vaikų rūbelius, higienos priemones, maistą. Atsiliepė daugybė žmonių, kai kurie jų – net iš Lietuvos. Pagalbos ranką tiesia ir Anglijos lietuviai. Labai smagu, kad net ir taip toli nuo Haičio esantys žmonės lieka neabejingi“, – sakė S. Mykolaitytė ir ragino visus norinčius prisidėti prie šios nedidelės, bet didelę svarbą turinčios gerumo akcijos.

Manekenė tikino, kad siuntinys į Haitį iškeliauti turėtų jau spalio 21 dieną bei pasidžiaugė, kad dalis reikalingiausių daiktų jau surinkta.

Visus, norinčius padėti haitiečiams, S. Mykolaitytė ragina susisiekti su ja socialiniame tinkle „Facebook“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)