„Tą dieną, kai paskambino ir pakvietė nusifotografuoti kosmetikos reklamoje, pamaniau, kaip tai yra neįtikėtina – vos prieš kelias dienas buvau pagalvojusi, kaip norėčiau grįžti namo, bet vis nerandu laiko atostogoms. Ir štai, atsirado priežastis, kuri nėra visiškai atostogos, tačiau tai bus malonus darbas, kurį, neabejoju, puikiai pavyks suderinti ir su malonumais. Labai nekantrauju susitikti su savo šeima ir draugais”, - pasakojo Giedrė Rusytė.

Giedrė pozuos Lietuvoje žinomam fotografui Gediminui Žilinskui, kuriam šįkart tenka ypač atsakinga užduotis – atskleisti moters plaukų grožį, mat kosmetika, kurią Giedrė pristatys yra sukurta plaukų priežiūrai. Pats Gediminas mano, kad su Giedre nebus sudėtinga, nes jos plaukai yra nuostabūs, o be to, tai bus jau ne pirmas kartas, kuomet jie susitinka fotostudijoje.

Giedrės plaukus fotosesijai paruoš žinomas plaukų stilistas Valerijus Gigevičius, kuris dar visai neseniai pristatė šukuosenų kolekciją ir pranešė, kad greitai išvyks karjeros tęsti į užsienį. Taigi, šis grožio projektas bus bene paskutinis, kuriame Valerijus sudalyvaus iki išvykimo.

G. Rusytė Lietuvoje pristatys didžiausio lietuviškos kosmetikos gamintojo naujieną – pažangiausią Lietuvoje kada nors sukurtą plaukų priežiūros priemonių seriją, kurią sudaro dvi plaukų puoselėjimo sistemos.

Gamintojų teigimu, kuriant šiuos produktus atsižvelgta į Lietuvos moterų poreikius plaukų priežiūrai – būtinybę plaukus atkurti ir drėkinti. Neatsitiktinai reklamai pasirinkta Giedrė Rusytė – būtent lietuvė, galinti didžiuotis ypatingais plaukais, kurių grožis ir sveikumas yra daugelio moterų siekiamybė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)