„Prieš renginį labai jaudinausi. Ne kartą perskaičiau tekstą. Išsamiau pati pasidomėjau radio dažnio aparatu ir BioBeneItalia kosmetika, apie kurią turėjau pasakoti svečiams. Ir, žinoma, visą tai išmėginau“, - sakė D. Andriuškaitė, su šypsena pridurdama, jog bekalbant jaudulį kiek slopino kabineto atidarymo proga bene talentingiausio Lietuvos floristo Antano Mažono iš kosmetikos priemonių sukurta originali kompozicija.

Modelis įsitikinusi – jei pats pajutai procedūrų efektą, tuomet gali be abejonių pasakoti tai, ką patyriai ir skaityti iš anksto parengto scenarijaus neatitraukiant nuo scenarijaus akių nebereikia.
D. Andriuškaitė anksčiau yra lankiusi oratorystės pamokas. Ir įgytos žinios, anot jos, labai pravertė pirmą kartą vedant renginį.

„Ketinu vėl tęsti studijas šioje srityje, nes man patiko tai, ką dariau. Publika buvo puiki, todėl nevengiau ir improvizacijų, ir šiltą pokalbį primenančio stiliaus“, – sakė pašnekovė.

D. Andriuškaitės debiuto liudininku tapo verslo konsultantas Žilvinas Grigaitis su žmona Elle, ledo skulptorius Mindaugas Tendziagolskis su sužadėtine Gitana, televizijos gelbėtoja Gerda Stiklickienė, dizainerė Aurelija Jurkšaitytė, aktorė ir psichologė Lina Bražinskaitė – Tupikovskienė, primabalerina Olga Konošenko, plaukų stilistas Karolis Murauskas, dainininkė Aurėja Bartusevičiūtė, renginių organizatorius ir radijo laidų vedėjas Arūnas Lysenka, papuošalų kūrėja Elvyra Monginienė ir kiti kviestiniai svečiai.

Jiems buvo pasiūlyta pasimėgauti kaštonų, vynuogių ir šampano aliejais, išskirtinės sudėties multivitamininių kremu, hialurono rūgšties serumu bei daugybe kitų itališkų produktų, lėtinančių odos senėjimą, ją drėkinančių, mažinančių celiulitą, šviesinančių patamsėjusius paakius bei turinčių ir kitokį savimi besirūpinantiems žmonėms aktualų efektą.

„Estetinė medicina tampa vis populiaresnė. Dažnai ji net gali pakeisti sudėtingas invazines ar chirurgines procedūras“, - patikino D. Andriuškaitė.

Keli iš tokių pavyzdžių, anot jos, yra aukso kaukė bei radijo dažnio aparatas, kurio estetika yra odą ir poodinį sluoksnį pergrupuojanti bei atjauninanti technika, pastaruoju metu pradėta taikyti būtent estetinėje medicinoje. Tai visiškai neskausminga, maloni ir atpalaiduojanti procedūra, kuri pagerina gydomąsias vietas suteikdama odai stangrumo, šviesumo, sumažina arba visiškai panaikina raukšleles, pakelia veido ovalą. Rezultatai matyti jau po pirmo apsilankymo pas specialistą.

„Dažnai užsukęs į grožio procedūrų kabinetą išgirsti, jog tam, kad pamatytum bent kažkokį efektą, reikės trijų ar net dešimties apsilankymų. Naudojant radijo dažnį yra viskas kitaip. Ypač kai procedūra atliekama pusei veido ir veidrodėlyje gali pats apžiūrėti, kaip ji skiriasi nuo tos, kurios aparatas dar nelietė“, – pasakojo modelis.

Ant Vilniuje įsikūrusio ypatingų grožio ir išskirtinio efekto procedūrų kabineto stalo pirmasis įsitaisė Ž. Grigaitis. Jis, kaip ir Gitana Sabaitytė, palepintas radijo dažnio aparatu. Na, o M. Tendziagolskiui teko kitas malonumas – išmėginti aukso kaukę. Šias procedūras kol kas galima išmėginti tik dviejose klinikose – sostinėje bei Kaune.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)