Savo feisbuko paskyroje Karolina Toleikytė paviešino tokį įrašą:

„Labai nustebau išvydusi Simonos Burbaitės, kurią pati rekomendavau konkurso organizatoriams šiais metais, komentarą. Simona, misių ir modelių konkursai skiriasi. Reikia suprasti, kokiame konkurse dalyvauji.

Žinoma, „Miss Fashion TV“ lyginti su „Mis Vista“ negalima. „Miss Fashion TV“ konkurso tikslas kitoks. Jie tikisi išrinkti modelį, kuris atstovaus visus metus, todėl merginos visą savaitę filmuojamos ir filmuojamos, jų darbotvarkė nuo kitų miss konkurso darbotvarkių smarkiai skiriasi.

Suprantu, kad tai nėra lengva. Suprantu tavo susirūpinimą, kad esi neįkelta į FTV puslapį, bet aš pati, kaip buvusi konkurse ir „Miss Fashion TV 2015“ komisijoje, žinau, kad taip gali būti todėl, kad laiku neatsiuntei nuotraukų organizatoriams arba tos nuotraukos buvo nepakankamos kokybės. Kitos dvi lietuvės FTV puslapyje juk pristatomos. Iš komentaro supratau, kad pasigedai ir organizatorių dėmesio.

Tokiame konkurse reikia kantrybės ir profesionalumo. 31 mergina konkurse bando išsiskirti ir gauti kuo daugiau dėmesio, nuoširdžiai linkiu, kad ir tave pastebėtų.

Bet kokiu atveju, konkursuose neretai pasitaiko organizacinių nesklandumų.Aš pati esu dalyvavusi ir „Miss Fashion TV 2014“, „Miss Planet 2015“, „Miss World Next Top Model 2015“ konkursuose, iš visų parsivežiau į Lietuvą karūnas. Visi konkursai pareikalavo didelės kantrybės, ištvermės ir supratingumo.“

Į tokius K. Toleikytės žodžius netruko sureaguoti ir Simona Burbaitė. Ji savo feisbuko paskyroje taip pat parašė viešą įrašą, kuriuo kreipėsi į Karoliną.

„Miela Karolina Toleikyte, Tavo tikrai puikūs pasiekimai, esi šaunuolė ir žinau, kad niekada nepraleisi progos apie save priminti žiniasklaidai.
Bet šį kartą tai darai tikrai ne laiku ir ne vietoje.

Be to, siūlau nekomentuoti situacijos, kai jos visiškai nesupranti ir nežinai visų detalių, nes kiek žinau Tavęs šiuo metu Kipre nėra (nors lyg ir turėjai būti? Bet organizatoriai atsisakė Tavo dalyvavimo kaip svečio?).

Taip, karūnos į Lietuvą aš jau tikrai neparvešiu, nes mūsų žavioji, pozityvioji, draugiškoji ir sėkmingoji Karolina Toleikytė pati konkurso organizatoriams nusiuntė straipsnio nuorodą, kuriame neva aš purvais drabstau Miss Fashion TV konkursą – tai kaip paaiškinti tai, Karolina?

Į akis šypsaisi, o už nugaros peilius mėtai? Moteriška konkurencija ar pavydas... Nežinau kaip geriau čia pavadinti. Bet kokiu atveju, linkiu Karolinai daugiau rūpintis savo reikalais, mažiau pavydėti ir stengtis bet kokia kaina siekti dėmesio! O kol kas, aš, Monika ir Brigita Kipre puikiai leidžiame laiką! Nekantraujame, kada galėsime žengti finaline „Miss Fashion TV“ scena ir parodyti pasauliui Lietuvos moterų grožį!“, – rašė S. Burbaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)