Žiniasklaidos priemonėse buvo skelbiama, kad asmuo, itin panašus į šokėją A. Kandelį, bandė iš parduotuvės nesumokėjęs išsinešti įvairių prekių už maždaug 323 eurus. Nors apsaugos nuo prekių buvo nuimtos, tačiau vyras vis tiek pakliuvo į apsaugininkų rankas. Vėliau – ir į pareigūnų akiratį.

Kaip naujienų portalui DELFI sakė Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovas Paulius Radvilavičius, šiuo metu yra atliekamas tyrimas Vilniaus miesto pirmajame policijos komisariate, tikslinamos vagystės aplinkybės.

Panašu, jog versija esą liepos 2-ąją A. Kandelis buvo ne „Oze“, o Palangoje, pareigūnų iki galo neįtikino, mat šiuo metu svarstoma, ar A. Kandeliui galima pareikšti kaltinimus.

„Mes jo neieškome, tam nėra jokio reikalo ir pagrindo. Pareigūnai bendrauja su jūsų įvardinto asmens advokatais, aiškinamasi. Kada bus baigtos būtinos procedūros, bus priimtas sprendimas“, – DELFI sakė komisariato atstovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (224)