Sulaukusi pasiūlymo fotografuotis vilkint maudymosi kostiumėlius Gritė ilgai nedvejojo. Sutikusi dalyvauti reklaminėje fotosesijoje Gritė pozavo vilkėdama skirtingus bikini. Rezultatais mergina liko patenkinta ir džiaugėsi ankstyvą pavasarį pasitikusi su ryškiomis vasariškomis spalvomis.

„Maudymosi kostiumėliai „Genius beachwear“ yra iš Italijos. Man pačiai labai aktualu, kokios pavasario ir vasaros mados šioje srityje. Nuotraukos papuoš parduotuvės patalpas ir kelias internetines parduotuves“, – pasakojo G. Maruškevičiūtė.

Fotosesija truko apie penkias valandas. Per jas tituluota gražuolė fotografavosi su 15 skirtingų bikini.

„Fotosesijos visuomet užtrunka. Mano asmeninis rekordas – dešimties valandų reklaminė fotosesija“, – prisiminė G. Maruškevičiūtė.

Mergina fotosesijos rezultatu liko patenkinta. Su draugėmis ji jau rinkosi sau tinkamiausią maudymuką, kurį vešis atostogų metu į Toskanos regioną Italijoje.

„Kadangi šie bikini į Lietuvą atkeliavo iš Italijos, manau, pasirinkusi vieną iš jų atostogoms Italijoje tikrai neapsiriksiu“, – juokėsi tituluota gražuolė.

Paklausta, ar nesivaržė pozuodama įsispraudusi į vos kūną dengiančius kostiumėlius bei ar nesibaimina neigiamų visuomenės vertinimų, „Mis Lietuva 2010“ tiems, kuriems jos kūnas pasirodys negražus, siūlo nežiūrėti nuotraukų.

„Modeliu dirbu nuo 13-os metų. Buvo įvairių fotosesijų. Vertinimų nebijau. Kadangi mano kūno matmenys yra tinkami rodyti viešai, aš tikrai nebijau“, – kalbėjo Gritė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją