Finale antra likusi atlikėja pastebėjo, kad paskutinėmis finalo minutėmis buvo blokuojami žiūrovų balsai.

„Aš žinojau, kad taip bus. Man nebuvo naujiena. Dėl to aš šiandien neverkiau ir nesu pikta. Kiekvienas susitaiko su daug dalykų. Dainų konkursas nėra mirtis“, – DELFI sakė Mia.

„Už Mią bandžiau balsuoti gal 20 minučių. Skambinau kokius penkis kartus, bet mano balso neužskaitė. Pradžioje maniau, kad apsirikau. Kiekvienąkart pasitikrindavau numerius. Bet išgirsdavau vieną atsakymą, kad neteisingai surinktas numeris. Labai keista, kad tokie konkursai vyksta taip nesąžiningai. Nes finalo pradžioje pagal žiūrovų balsus visada pirmavo Mia, tačiau pačioje pabaigoje netikėtai į priekį išsiveržė Vaidas su Monika. O už Mią balsuoti žiūrovai net negalėjo“, – DELFI piktinosi nacionalinėje atrankoje Mią palaikyti norėjęs žiūrovas Petras.
Audrius Giržadas

LRT vyriausias prodiuseris Audrius Giržadas naujienų portalui DELFI sakė, kad tokius nusiskundimus iš pralaimėjusių dalyvių jis girdi kasmet. Tačiau, pabrėžia, kad reikia mokėti pralaimėti oriai.

„Į klubinius šaršalus ir internetinius komentarus mes neatsakinėjame. Pralaimėti reikia oriai. Kiekvienais metais tiek nacionalinėje atrankoje, tiek didžiajame konkurse visada būna ta pati kalba: žmonės neprisiskambino, jiems kažkas neleido balsuoti ir panašiai. Ši daina yra labai sena. Jei bus oficialus Mios pareiškimas, tada kreipsimės į operatorių ir žiūrėsime. Vakar spėjome pasiteirauti operatorių – jokių techninių nesklandumų neužfiksuota“, – DELFI komentavo Audrius Giržadas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1821)