Naujienų portalui JP nuotaka Dovilė Kuklieriūtė pasakojo, kad kartu su išrinktuoju žiedus sumainyti nusprendė ne Civilinės metrikacijos skyriuje, o nuotakos šeimai priklausančiame viešbutyje „Romantic“.

„Kelios priežastys lėmė tokį mūsų pasirinkimą. Vestuvių ceremoniją nusprendėme surengti viešbutyje, kuriame yra gera ir jauku. Pasiekė žinia, kad Civilinės metrikacijos skyriaus pagrindinė salė remontuojama ir vestuvių ceremonija būtų atlikta Civilinės metrikacijos atstovo kabinete. O juk šią progą norisi ne tik šventiškesnės aplinkos, bet ir intymesnės. Su sužadėtiniu galvojome ir apie šventę gamtoje, tačiau Lietuvos orai nenuspėjami, kaip loterija, tad galų gale pasirinkome viešbutį „Romantic“, – šventiškai nusiteikusi pasakojo nuotaka.

Naujienų portalui JP pasidomėjus, ar ne per daug jos gyvenimo akimirkų prabėga D. Kuklieriūtės vadovaujamame viešbutyje, moteris tik šyptelėjo ir pridūrė, kad daugeliui „Romantic“ viešbutis asocijuotų su gražia ir tikrai romantiška vieta, tačiau jai jis labiau primena darbą. Dėl pasirinkimo jaunieji tikrai neliūdi.

„Džiaugiuosi, kad vestuvių ceremonija bus man artimoje ir mieloje aplinkoje“, – kalba D. Kuklieriūtė.

Taip pat verslininkė prisipažįsta, kad nenori nuliūdinti nei draugų, nei kitų jos gyvenime svarbių žmonių, tačiau šiandieninę ceremoniją žadą patikėti tik pačių artimiausių žmonių akims, o didesnę šventę su išrinktuoju planuoja surengti jau kitą vasarą.

Nuotaka prisipažino, kad jau seniai laukė ir tikėjosi sutikti savo gyvenimo meilę. „Man jau 33-eji. Tad bene dešimtmetį tikėjausi sutikti žmogų, kuris bus tas, su kuriuo žengčiau tvirtai gyvenimo keliu. Per savo gyvenimą tikrai daug keliavau, gyvenau ir užsienio šalyse, ieškojau meilės ir to vienintelio žmogaus kažkur toli, o kas nuostabiausia, jis visada buvo šalia ir laukė manęs. Mano išrinktasis yra geriausias mano brolio draugas Aurimas. Tad, nors ir juokinga, bet mano gyvenimo meilė bene kiekviena dieną buvo šalia manęs“, – šypsodamasi pasakojo D. Kuklieriūtė.

Jaunoji džiaugiasi, kad jos išrinktasis yra ne tik lietuvis, bet ir artimas žmogus. D. Kuklieriūtė prisipažįsta, kad tai tas žmogus, su kuriuo ji jaučiasi itin laisvai.

„Manau, svarbiausia, kad žmonės prisiekiantys vienas kitam amžiną meilę, turėtų panašią pasaulio viziją“, – pridūrė nuotaka.

Vestuvių iškilmėse buvo nedidelis būrelis artimųjų. Jaunuosius pasveikinti atėjo ne tik tėvai, bet ir draugai. Dovilę Kuklieriūtę ir jos vyrą Aurimą Šipelį sveikino ir naujieji krepšinio klubo „Lietkabelis“ nariai: broliai Kšyštovas ir Darjušas Lavrinovičiai.