„Inži“ mados namų įkūrėja I. Žitkuvienė pastebi, kad neretai dizaineriai nenoriai lankosi kitų dizainerių kolekcijų pristatymo renginiuose, nes ne kviekvienas gali ir nori matyti konkurentų darbus ir ypač tuomet, jeigu tai pranoksta jų kuriamus drabužius.

Dizainerė tikina, kad kvietimai jau išsiųsti žinomiausiems Lietuvos dizaineriams: Juozui Statkevičiui, Egidijui Rainiui, Seržui Gandžiumianui, Egidijui Sidarui, Lilijai Larionovai ir daugeliui kitų.

„Esant galimybei visuomet stengiuosi apsilankyti Lietuvos dizainerių kolekcijų pristatymuose, pasigrožėti jų darbais, pasveikinti su puikiai pavykusiu renginiu. Tad šią akimirką, pati norėčiau pakviesti visus Lietuvos dizainerius nepasididžiuoti ir atvykti į „Inži“ mados namų kolekcijos pristatymo renginį. Manau, kad tik jie gali geriausiai įvertinti mano drabužius. Juk mes visi drauge kuriame aukštąją madą, tad kodėl gi nepasidalinus savo darbo vaisiais.“, - kalba I.Žitkuvienė.

„Inži“ mados namų kolekcijos pristatymas vyks jau balandžio 2 d., 20 val. Vilniaus „Pramogų arenoje“. Renginio metu bus pristatyta naujausia „Inži“ mados namų kolekcija, kurioje bus demonstruojama daugiau kaip 70 prabangių, elegantiškų vestuvinių ir proginių suknelių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)