Dar prieš prasidedant oficialiam „Eneos 1006 km“ lenktynių atidarymui, Palangoje buvo galima pamatyti neįprastą vaizdą: tarp lenktynių automobilių ir gražuolių besisukiojantį Žilviną Grigaitį.

Kartu su lenktynininkais Žilvinas puošė merginas, kurios puoš šiandien prasidedančią trijų dienų padangų svilinimo fiestą. Juodieji ikrai, braškės, putojančio gėrimo taurė, gražuolės merginos – taip atrodė šio ryto Ž. Grigaičio pusryčiai.

DELFI fotografui pavyko įamžinti ir daugiau pikantiškų akimirkų, pavyzdžiui, kaip Žilvinas priklaupęs glostė merginų kojas, kaip lenktynininkai, apsikabinę merginas per liemenį, tikino, kad jei šis savaitgalis atneš jiems pergalingą triukšmą, Palangoje links ne tik medžiai, bet ir kelio ženklai.

Tokie prabangūs pusryčiai prieš lenktynes – nematytas vaizdas Lietuvoje, tačiau užsienyje – normali praktika.

Tradicinės žiedinės lenktynės, vykstančios Palangoje, prasideda iškilmingu automobilių paradu miesto centre. Šiandien čia vyks kelios mėgėjų kovos, koncertai, rytoj padangų svilinimo fiesta tęsis kitose rungtyse, o šeštadienį šis renginys pasieks kulminaciją – nuo ryto iki vakaro ratus sukantys lenktynininkai sieks iškovoti pergalės laurus.

Pikantiškų Žilvino Grigaičio pusryčių akimirkos – nuortaukų galerijoje:



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)