Nuo paauglystės rytų kovų menais domėjęsis ir sporto salėje lankydavęsis minčių skaitymo meistras pasakojo aktyvių užsiėmimų laikinai atsisakęs dėl sužadėtinės Raimondos Balsytės patirtos kojos traumos.

„Raimondai reikėjo pagalbos, todėl visą laiką skirdavau tik jai ir darbui“, - sakė Nicholas Kin.
Kadangi mylimosios sveikata taisosi, mentalistas vėl ketina pradėti sportuoti – bėgioti po Kleboniškio mišką ar lankytis treniruoklių salėje.

Sporte, anot Nicholo Kin, svarbiausia yra ištvermė. Nemažai įtakos rezultatams bei treniruočių komfortui teikia ir specializuota apranga.

„Turbūt tik tie, kurie nėra patyrę traumų, neatkreipia dėmesio į skirtingoms sporto šakoms skirtą vis kitokią avalynę. Toks apavas, kuris tinka aerobikos salėje, visiškai nedera, tarkim, bėgiojančiajam ilgas distancijas“, - pastebėjo pašnekovas.

Savo tiesioginiame darbe drabužius kaip pasirodymų dalį jis naudoja itin retai. Anot mentalisto, pasaulyje yra vienintelis triukas, kuriame nagingų siuvėjų pagalba, viena apranga akimirksniu pakeičiama kita.

Nuo rugsėjo 29 – osios Nicholo Kin specialias programas bus galima išvysti kartą mėnesyje Kauno Mažajame teatre.

„Pasirodymai pareikalauja atidaus pasirengimo. Todėl, norint išlikti formoje, būtina nepamiršti sporto“, - įsitikinęs pašnekovas.

Šiandien „Ažuolyno bėgime“ be Nicholo Kin turėtų dalyvauti ir daugiau žinomų žmonių – dainininkė Neringa Šiaudikytė ir sužadėtiniu Tomu Uroška, tituluota gražuolė Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė ir jos mylimasis Mantas Pitkauskas, stilistas Joringis Šatas, laidų prodiuseris ir aktorius Gediminas Juodeika, aktorius Rolandas Kazlas bei kiti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)