„Kas pasakė, kad nuotakos turi dėvėti tik baltą ilgą suknelę? Mano nuotakos nori būti savimi ir šią romantiškiausią dieną. Būtent jos ir įkvėpė sukurti kolekciją, kuri puikiai atsiskleidžia prie natūralios odos kelnių ir kerzinių batų. Leidau fantazijai nešti tolyn, todėl šou papildė tatuiruoti kūnai ir motociklų gausmas“, - apie šou idėją sakė Milda Bordeaux.

Vos podiumu pradėję žengti modeliai prikaustė visų žvilgsnius, o vėliau baikerio atlydėta nuotaka – ir palaikymo šūksnių bei ovacijų.

Ekstravagantišką iš pūkuoto šilko megztų drabužių kolekcijos pristatymą stebėjo dizainerė Indrė Šimaitytė Kvedariene, kosmetikos kūrėja Indrė Urbonavičienė, laidų vedėja Daiva Žiemytė, grožio klinikos vadovė Nora Lapinskienė, Trakų rajono savivaldybės merė Edita Rudelienė, dainininkė Neda Malūnavičiūtė, verslininkė Inga Gaižauskienė ir daugybė kitų.

Studijos atidarymo šventės akimirkos – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)