DELFI susisiekus su T. Rimgaila, šis patikino, kad tai nebuvo stilistų parinkta aprangos dalis, šias kelnes jiedu su žmona Liucina atrado internetinėje parduotuvėje. „Galvojome, kaip apsirengti, norėjosi kažko kitokio, netradicinio ir nematyto, – pasakojo Tadas. – Žmona pamatė internete megztas kelnes ir pagalvojome, kad jos turėtų visai neblogai scenoje atrodyti.“

Pasidomėjus, ar pats Tadas jaukiai jautėsi su tokiu netradiciniu drabužiu, šis nusišypsojo ir nė nemirktelėjęs atsakė, kad jos labai patogios: „Dauguma vyrų į sceną lipa su džinsais ar kitokiomis kelnėmis, tačiau pagal mūsų pasirodymo idėją, reikėjo kažko labai laisvo, gal net kiek keisto. Manau, jos visai įdomiai susižiūrėjo.“

Tadas tikina nematęs diskusijų, kurios internete kilo po jo pasirodymo. „Jei tai iššaukė kažkokias diskusijas, reiškia viskas gerai“, – šyptelėjo T. Rimgaila.

Tadas Rimgaila, Samanta Tina

Po pirmosios laidos iš dvylikos atlikėjų tik pusė tęs „eurovizinį“ kelią. Šio šeštadienio vakarą paaiškės, ar Tadas su scenos partnere Samanta Tina patenka į tolimesnį etapą, tačiau pašnekovas tikino dar negalvojantis apie kitus pasirodymus. „Pirmiausia reikia patekti. Jei pateksime, bus nemažai laiko pagalvoti ką ir ar keisti“, – kalbėjo Tadas.

Pirmąją atranką televizijos žiūrovai pamatys ir savo balsus už patikusius atlikėjus galės atiduoti jau šio šeštadienio vakarą. Deja, Tadui tą vakarą teks darbuotis, tad ar Samantos Tinos ir jo duetui pavyko perkopti pirmąją „eurovizinę“ kliūtį, jis sužinos iš laidą stebėsiančios žmonos.

DELFI primena, kad ši „eurovizinė“ kova – rekordinė. Televizijos žiūrovai pamatys net 50 atlikėjų. Po pirmųjų keturių laidų liks tik pusė dalyvių, kurie toliau tęs kovą dėl galimybęs atstovauti Lietuvai didžiojoje „Eurovizijoje“. Šįmet, gegužės mėnesį, grandiozinis dainų konkursas vyks Ukrainoje.

Daugiau apie pirmąją atrankų laidą skaitykite čia.

Pirmosios nacionalinių atrankų laidos filmavimo akimirkos:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)