Pasak A. Valytės, jos tikslas buvo atkleisti merginoms ryškiausius jų privalumus ir patarti, ką kuriant dieninį ar vakarinį makiažą akcentuoti.
Simona Burbaitė, makiažo meistrės teigimu, turi itin išraiškingas, pastebimas akis. Todėl dūminis, ryškus makiažas jas ne tik akcentuoja, bet tuo pačiu sušvelnina veido bruožus.

Justinos Ievos Steponavičiūtės yra labai gražūs skruostikauliai. Pasak A. Valytės, tokią dėkingą veido struktūrą moterys turi retai. „Atliekant makiažą ją būtina paryškinti. Akcentai „dedami“ būtent čia“, - patikino pašnekovė.

Vasara įdegiu besidžiaugiančiai Rūtai Elžbietai Mazurevičiūtei dera rinktis ryškesnį lūpdažį ir akių šešėlius, o Radvilei Labutytei, turinčiai dailią odą, tinka veidą modeliuojantis makiažas.

A.Valytės teigimu, žinoti savo stipriąsias vietas yra labai svarbu, nes privalumų išryškinimas sukuria ypatingą vaizdą, kurį tarsi ir galima pavadinti moteriškų kerų pasitelkimu.

„Stebėjau, kaip merginos dažosi pačios. Visos jos nemėgsta perkrautų, ryškių makiažų. Renkasi lengvesnius, natūralesnius atspalvius“, - patikino A. Valytė.

Ji neabejoja, jog dažnai įvairiuose renginiuose, šou dalyvaujančios gražuolės žino ne vieną makiažo paslaptį bei ją yra pritaikiusios sau.
„Vis daugiau merginų išmoksta tinkamai pasidaryti dieninį makiažą žiūrėdamos vaizdo įrašus internete, vartydamos žurnalus ar knygas. Tačiau kai kurios vis dar daro klaidų – neteisingai pasirenka kreminės pudros atspalvį, skirtingai padailina veidą ir kaklą, modeliuoja ne ryškiausius veido bruožus“, - pasakojo A. Valytė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)