Pranešama, kad popmuzikos superžvaigždė veda krizės derybas su dar negimusio jos vaiko tėvu ir kad ji atleido savo tarnus.

Kai jos draugas kino režisierius Guy Ritchie (Gajus Ričis) atsisakė persikelti į Los Andželą, dainininkė atskrido į Londoną aptarti jųdviejų ateities, rašė "Daily Express". G. Ritchie režisavo anglų filmą apie gangsterius "Spyna, buožė ir du rūkstantys vamzdžiai" (Lock, Stock and Two Smoking Barrels).

"Praėjusią savaitę Madonna paskelbė pareiškimą, kad vedybos tarp jos ir Guy nenumatomos. Tačiau tikrai galima pasakyti, kad to niekad nebūtų buvę, jeigu jis būtų entuziastiškiau palaikęs šį sumanymą", sakė G. Ritchie artimas asmuo.

41 metų Madonna atvyko iš Niujorko su trejų metų dukra Lourdes (Lurdes), kuri gimė nuo buvusio jos asmeninio trenerio. Ji susitiko su 31 metų G. Ritchie jos išsinuomotuose Londono rūmuose. Po to jiedu išvažiavo jo automobiliu vesti "krizės derybų", rašė laikraštis.

Madonna nuomojasi šiuos 2 mln. svarų vertės rūmus, esančius madingame Kensingtono rajone. Šių namų liokajus ir virtuvės šefas, kuriuos dainininkė atleido be kompensacijos, žadėjo paduoti ją į teismą ir reikalauti sumokėti 100 000 svarų.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją