"Anglų kino režisierius Guy Ritchie (Gajus Ričis) ir Madonna su džiaugsmu praneša, kad 2000 metų rugpjūčio 11 dieną jiems gimė sūnus Rocco Ritchie (Rokas Ričis)", rašoma Madonnos įrašų kompanijos "Warner Brothers" išplatintame pranešime spaudai.

"Besidžiaugianti motina, tėvas, sesuo Lourdes (Lurdes) ir naujagimis saugūs ir sveiki dabar yra nenurodytoje vietoje. Kol kas daugiau informacijos nėra", rašoma pranešime.

Skausmų kamuojamą ir kraujuojančią Madonną į ligoninę atvežė jos mylimasis, kuriam gimęs sūnus yra pirmasis vaikas. Dainininkei skubiai atliktas Cezario pjūvis.

Madonna sūnų pagimdė "Cedars-Sinai" klinikoje netoli Beverli Hilso, toje pačioje, kurioje šį antradienį sūnus gimė ir kino žvaigždei Catherine Zeta-Jones (Ketrin Zeta-Džouns) ir kino veteranui Michaelui Douglasui (Maiklui Daglasui).

Iš pradžių Madonna ketino gimdyti Gerojo samariečio ligoninėje, kurioje ji prieš trejus metus pagimdė dukrelę Lourdes.

41 metų Madonna ketvirtadienį telefonu Los Andželo radijo stočiai sakė, kad norėtų gimdyti Jungtinėse Valstijose, o ne Anglijoje, kur ji gyvena su Ritchie.

"Ar jums teko būti Anglijos ligoninėse? Jos senos ir atsiduoda Victorios (Viktorijos) laikais. Visada keista lankytis pas gydytojus užsienyje. Man patinka efektyvumas", Madona sakė KIIS-FM.

Madonna sakė nebegalinti daryti jogos pratimų, nes esanti stambi kaip buivolas.

Rocco vardą, itališkai reiškiantį uolą, parinko mažoji Lourdes.

Kad laukiasi vaiko, Madonna ir Ritchie paskelbė kovo mėnesį. Dainininkė su aktoriumi Seanu Peanu (Šonu Penu) išsiskyrė 1989 metais. Dukrelę Lourdes, kuriai dabar treji metukai, ji pagimdė nuo buvusio asmeninio trenerio Carloso Leono (Karloso Liono).

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją