DELFI kalbintas nuotraukoje užfiksuotas Žygimantas teigė, kad tarp jų esą tik draugiški santykiai: „Mes tik bičiuliai. Mus sieja darbiniai santykiai, mes ne pora. Tai buvo tik juokas, Monika norėjo patikrinti, kiek yra žinoma Lietuvoje“.

Vis tik pati Monika dar prieš Kalėdas prisipažino apie jausmus, šildančius širdį. Tuomet ji pasakojo, kad pirmą kartą po ilgo laiko šventės bus visiškai kitokios. Ji ne tik po septynerių metų pertraukos namus išpuošė šventinėmis dekoracijomis, bet ir Kūčių vakarienės metu sėdo prie stalo su vaikino šeima.

DELFI primena, kad Monika buvo poruota ne su vienu vaikinu. Tarp jų – net gerokai už ją vyresnis verslininkas iš Kauno Ugnius Kiguolis. Pati Monika tikina, kad su visais vaikinais ją tesiejo tik draugiškas ryšys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (249)