Prie šios akcijos prisijungė Monika Šalčiūtė, Šarūnas Kirdeikis, Juozas Butnorius, Justin Beat, Eglė Kernagytė, Aušra Štukytė, Indrė Stonkuvienė.

M. Šalčiūtė atskleidė, kad padavėjos darbas – jai jokia naujiena: „Esu dirbusi prieš du metus. Tai buvo mano pats pirmas darbas. Dirbau mažiau nei metus ir man tai labai patiko. Kiekvieną dieną užsidirbi pinigų ir dar mėnesio pabaigoje gauni algą“.

Mergina neslepia, kad tuomet darbe pasitaikydavo visko: „Kartais net verkdavau. Įmuši į kasą ne tą, išskaičiuoja iš algos. Tai buvo pirmas darbas, dar ir mokiausi mokykloje eksternu. Streso buvo daug, bet tuo metu man tai buvo geriausias variantas“.

Anot pašnekovės, pasitaikydavo ir piktų klientų: „Visko būdavo, bet dažnai tai vykdavo ir ne dėl mano kaltės, pavyzdžiui, jei maistas būdavo negeras“.

Mergina net atskleidė savo arbatpinigių rekordą – dirbdama kinų maisto restorane ji yra užsidirbusi 160 litų per vieną vakarą.

Kokius kozirius išsitrauksi, DELFI pasiteiravo Monikos.  „Be iškirptės, tai kozirių kaip ir neturiu, – juokėsi mergina. – Bus keista prisiminti tuos laikus, bet nebus, kad bandysiu įtikti. Dirbsiu gerai, bet meilikauti nežadu“.

Akcijos akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (199)